Win7codecs

Win7codecs

Sürüm: 3.9.1

Boyut: 26 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows 7

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4514

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Win7codecs Windows 7 için Codec Paketi
Windows 7 kullanıcıları için en çok tercih edilen ve birçok ses ve video sorununu çözen codec paketi bu programın içinde. 

Eğer Windows 7 kullanıcı iseniz bilgisayarınızda mutlaka bulunması gereken bu codec paketi ile tüm ses ve video dosyalarında yaşadığınız oynatma sorunlarını ortadan kaldırabilirsiniz. Sadece bu codec paketini kullanarak Media Player ve Media Center ile bilinen tüm video ve ses uzantılarını oynatabilir video ve ses dosyaları ile ilgili kullanım sıkıntılarınızı giderebilirsiniz. 
  Win7codecs Programı herhangi bir ses yada video oynatıcısı içermez bu codec paketi size Media Player dışında herhangi başka bir video yada ses oynatıcısına ihtiyaç duymadan tüm ses ve video dosyalarınızı oynatmanızı sağlar. 


Codec paketi aynı zamanda tüm internet tarayıcıları ile de uyumlu çalışır ve internetten izlediğiniz yada dinlediğiniz video ve ses dosyaların da bir sorun yaşamamanızı sağlar.

Not: Eğer bilgisayarınızda codec paketinin eski bir sürümü varsa yükleme yapmadan önce eski sürümü kaldırıp yeni sürümü yüklemeniz gerekmektedir.



İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :