Bombom Oyunu

Bombom Oyunu

Sürüm: 3.2

Boyut:

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 41054

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Bombom Aksiyon Oyunu
Sevimli çizgileri, öyküleri, masalsı sahneleri ve kıyafetleriyle bayanların ilgisini çekerken, skill efektleri ve savaş sahneleriyle de erkeklerin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır. Basit klavye sistemiyle de oynama kolaylığı sunan bir oyundur.


Oyuna girdikten sonra ana sayfaya yönlendirileceksiniz. Buradaki her bölümün farklı bir kullanım amacı bulunmaktadır.
Ayrıca oyunda; oyun salonu, alışveriş merkezi, evlendirme dairesi, birlik kulübü, demirci atölyesi, açık artırma pazarı, arkadaşlık merkezi gibi bölümler bulunmaktadır. Bu bölümlerde sosyalleşebileceğiniz gibi çeşitli ihtiyaçlarınızı da temin edebilirsiniz.
Düşmanlarınıza olan mesafenizi hesaplayabilmek için fareyi kullanarak beyaz kutucuğu karakter noktasının ortasına sürüklemelisiniz. Beyaz kutucuğun solundan sağına kadar olan mesafe 10’dur. Güçlü bir saldırıdan önce düşmanlarınıza olan mesafeyi bilirseniz daha ustaca hareket edersiniz.


Bu oyunda sevdiğiniz kişiye evlenme teklifi yapabilmeniz mümkündür. Nasıl mı? Doğru kişiyi bulduğunuza inanıyorsanız; alışveriş merkezinden 999 kupona bir tek taş alarak evlenme teklifinde bulunabilirsiniz. 


Dikkat edin karşı taraf evli olmasın! Teklifiniz başarılı olursa evlenebilirsiniz; eğer başarısızlıkla sonuçlanırsa “iyi insan kartı”na sahip olursunuz. Bu kartı “iyi insan ödülü” görevinde ödüle çevirebilirsiniz. Evlendikten sonra şunlara sahip olursunuz:


-Güçlü niteliklere sahip bir romantik evlilik yüzüğü, füzyonlanabilir bu yüzük 20 saldırı, 10 savunma, 10 şans ve 10 çeviklik niteliğine sahiptir.
-Evlendikten sonra eşinizle birlikte savaşa girebilir, ayrıca 1.2 tecrübe eklentisini kazanabilirsiniz.
-Evlendikten sonra, günlük güncellenen eşler için özel görev ve ödüllerine sahip olabilirsiniz, çiftler beraber tamamladıkları bu görevlerden zengin ödüller de kazanabilir.


Not: İndir butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada kayıt yaptırarak hemen oyunu tarayıcınız üzerinden oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri